Skip to main content

Termékeink

SB Portal Engine

Az SB Portal Engine vállalati portálok építésére optimalizált portál kezelő szoftver. Elsősorban a könnyű illeszthetőség, a nagy biztonsági követelmények, valamint a nagy teljesítmény jellemzik.

ISDK

Az ISDK egy információs rendszerek fejlesztését támogató rutinkönyvtár, kiegészítve a fejlesztést, karbantartást segítő segédeszközökkel.

Tartalmaz egy előfordítót (ECPP), mely néhány speciális utasítással bővíti a C nyelvet, így megkönnyíti például az ISDK objektumok elérését, áttekinthetőbbé teszi a kódot.

Tartalmaz egy struktúra módosító eszközt, mely egy ISDK kompatibilis adatbázis struktúráját naprakész állapotba képes hozni a megfelelő struktúra leírás szerint, hogy a folyamatos szoftverfrissítések egyszerűbbek legyenek. Tartalmaz továbbá egy egyszerű beágyazott dokumentációs rendszert, melyből MAN, HTML, LaTeX formátumba generálhatók dokumentumok. A konkrét kódolás megkönnyítésére készítettek szintaxis fájlokat VIM szövegszerkesztőhöz, valamint tag file generátorokat az általuk fejlesztett nyelvekhez (EC, FML, ESQL). Az ESQL nyelv szintén egy előfordítós nyelv, mely a struktúra leírására használatos.

Egy nyomtató-kezelő program segíti a riportok nyomtatását, mely egy általános formátumban előállított állományt különböző típusú nyomtatók speciális nyelvére fordít. Képes ugyanazokat a listákat grafikus nyomtatón, valamint sornyomtatón is kinyomtatni.

SSL Proxy

Ez egy kisebb rendszerszintű projekt. Egy tetszőleges titkosítást nem támogató TCP, vagy UNIX socket alapú szolgáltatást elérhetővé tesz SSL-be ágyazva.

Elsődleges célja, hogy a titkosítási könyvtárakat azok esetleges biztonsági lyukaival elszigetelje egy "chroot" cellában, korlátozott jogosultságokkal futtatva. Ez sokkal kisebb projekt az ISDK-nál, de a világban elterjedtebben használt a jobb dokumentáltsága miatt.

Symbion Daemon Tool

Ez egy daemonokat felügyelő daemon. Különlegessége a hasonló projektekkel szemben, hogy az általa futtatott daemonokkal képes kommunikálni, így elég jo terhelés kezelést képes csinálni például induláskor, amikor több daemont kell gyorsan elindítani. Még sok fejleszteni való lenne rajta, de már most is használatban van komoly feladatokra.

Symbion Simple Class Library

Biztonságos rutinkönyvtár C/C++ nyelvekhez, mely elsősorban daemon-programok fejlesztéséhez tartalmaz szolgáltatásokat (fájlkezelés, hálózat-kezelés, szövegelemzés, memóriakezelés, összetett adatszerkezetek). Szinte minden Symbion projekt használja.